Loading...
Drenas
E Hënë - E Shtunë : 08:05 - 18:15 h
+383 44 518 693 // +383 44 450 075 // +383 48 304 304
Shërbimi cilësor

Ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve dhe riparime për automjetet tuaja

Punëtorët ekspertë

Ekspertët tanë mund të diagnostikojnë gjendjen e automejtit tuaj menjëherë

Pajisje moderne

Autoservis për të gjitha modelet e automjeteve, i cili posedon teknologjinë moderne dhe garanton në çdo kohë funksionimin optimal të makinës tuaj

25 Vite

Përvojë

// PËR NE //

Rekordi - është vendi më i mirë për automjetit tuaj.

01
Po kërkoni një autoservis profesionist dhe të besueshëm për gjithçka që ka të bëjë me makinën tuaj në Kosovë? Ejani tek ne!
02
Auto servisi jonë ka një nivel të punëtorisë/pajisjeve bashkëkohore dhe moderne. Kjo mundëson riparime profesionale dhe të shpejta
03
Ekipi jonë kujdeset vërtet për secilin prej klientëve tanë. Keni nevojë për një kamion tërheqës? Telefononi, dhe ekipi jonë ndihmës në rrugë do ju vije në ndihmë menjëherë!

25

Përvojë vitesh

6

Ekspertë teknikë

3541

Klientë të kënaqur

4200

Makina të riparuara

// Shërbimet tona //

Eksploroni Shërbimet tona


Servisim dhe mirëmbajtje

Çdo inspektim në servisin tonë bëhet sipas specifikave të prodhuesit të automjetit. Stafi ynë i mekanikëve shqyrton të gjithë komponentët dhe inspekton shumë sisteme të rëndësishme për sigurinë, nga motorri në elektronikë dhe deri tek sistemi i frenimit.

Shërbimi elektronikë

Nëse automjeti juaj ka një mos funksionim elektronik ose një dritë paralajmëruese ndizet, ju mund të mbështeteni te ekspertët tanë për të zbuluar shpejt dhe zgjidhur në mënyrë profesionale problemin.

Shërbimi i frenave

Mirëmbajtja në servisin tonë është e garantuar për të ju siguruar juve siguri. Tek ne kontrollohet gjendja e të gjitha pjesëve të automjetit, p.sh. frenat, disqet e frenave dhe vaji i frenave, po ashtu bëjmë ndërrimin e tyre në kohën kur është e nevojshme.

Shërbimi i gomave

Gomat e automjeteve janë pjesë esenciale e secilit automjet. Ruajtja e duhur, ndërrimi i rregullt, balancimi dhe presioni janë disa nga gjërat në listën e fakteve të rëndësishme të gomave.

Shërbimi i ndriçimit

A e dini se dukshmëria e mirë është faktori më i rëndësishëm kur vozitni automjetin?

Shërbimi i motorrit

Për të siguruar gjendja e motrrit të makinës tuaj, mekanikët kontrollojnë automjetin, motorrin duke përdorur njësitë diagnostifikuese më të fundit.

Shërbimi i klimës

Klima është një tipar standard në shumicën e automjeteve moderne dhe ka nevojë për kontrollim të rregullt për të siguruar funksionim dhe një shërbim të gjatë. Automjetet me sistem të klimatizimit duhet të kontrollohen së paku një herë në vit. Jo më pak sepse sistemi humbet deri në 8% të gasit të tij çdo vit. Gjithashtu është e rëndësishme të kontrollohet gjendja e pjesës më të rëndësishme të tharësit.

Shërbimi dhe riparimi

Nëse diçka është dëmtuar në pjesën mekanike të automjetit tuaj, mekanikët tanë do të sjellin çdo gjë në lëvizje në automjeti. Falë përvojës shumë vjeçare të mekanikëve tanë, përdorimit të teknologjisë së fundit të testimit dhe qasjes në të dhëna të gjera teknike, të gjitha detyrat në fushën e mekanikës së automjeteve trajtohen me shpejtësi, saktësi dhe siguri.